Mälardalens segelflygcenter

Information från styrelsemöte 25/4-20

2020-04-26

Hej

Igår träffades styrelsen för ett styrelsemöte. En del av oss var närvarande på Ekeby och andra deltog via videokonferens.

Vi hade det stora nöjet att välja in 3 nya medlemmar och kan konstatera att vi redan nu har 4 nya elever.

Nu när säsongen försiktigt kommit igång är det fler medlemmar ute på klubben. Då blir det också roligare att vara där och hjälpa till med årstillsynerna. UNF, SSG, USC och UUX är kvar att jobba med. Anmäl dig till Björn-Olof Bengtsson så berättar han vad du kan hjälpa till med.

Styrelsen har anpassad budget till ”corona-tider” och vi känner oss trygga med den. Vi har etablerat en uppföljningsplan som vi stämmer av månad för månad. 

Inför sommaren har vi i år igen blivit erbjudna att få hjälp av feriepraktikanter, ungdommar från Eskilstuna Kommun.

Flygvädret har blivit bra och blir nu bara bättre och bättre. En del säger att det är den bästa tiden på året att segelflyga. För att teckna flygpaket kan du skicka ett mail till kassor@efk.nu.

Vi vill också uppmana alla till att själva logga in i myWeblog och uppdatera kontaktuppgifter. Kontrollera gärna att det är rätt e-post adress.

För er som bor på ”Ekeby Logi” kan vi berätta att vi kommer bygga ut det trådlösa nätverket.

Det finns två nya gräsklippare på Ekeby. En stor klippare som ska användas till att klippa flygfältet. För att få köra den krävs det att du ”flyger in dig”. För att komma med på listan av godkända förare behöver du få en kort genomgång. Bo Svensson är ansvarig för detta, kontakta honom på tel: 070-858 69 93.

Den andra klipparen är en mindre åkgräsklippare som vi testar denna helg. Den ska användas till att klippa runt byggnader och på ”Ekeby Logi”. Fredrik Barrögård (070-627 46 86) kan berätta hur den fungerar.

VIKTIGT att komma ihåg: Den stora klipparen går på diesel och den lilla på bensin !!! 

Vi har planerat hålla det framflyttade årsmötet den 30 maj kl 10:00. Om vi blir många kommer vi vara utomhus. Separat kallelse kommer skickas inom kort.

Vänligen

Styrelsen

 

Kommentarsdelen stängd.