Mälardalens segelflygcenter

Medlemsinformation september 2018

2018-09-06

Hej

Till att börja med vill vi rikta ett stort TACK till alla som hade möjlighet att medverka vid årets Veterandag. Det fungerade väldigt bra och resultatet kommer vi redovisa vid nästa medlemsmöte.

I början av året planerade vi årets alla möten. Dessvärre tänkte vi inte på att septembermötet infaller på Valdagen. Efter samråd med delar av styrelsen har jag beslutat att flytta fram mötet till lördag den 29 september kl 11:00.

Vi ser att det är fortsatt fina flygdagar kvar under året, hoppas ni får möjlighet att ta del av dem. Som en liten påminnelse vill vi framföra att förmånen att kunna boka flygplan inte ska missbrukas. Det är endast i flygklubbens intresse (såsom eventdagar, provlektion och certifikatutbildning) som det är tillåtet att boka åt andra. Medlemmar som bokar ett flygplan förväntas själv flyga flygplanet och inte boka för att systematiskt överlåta det till en annan medlem. MyWeblog genererar en bokningslog där vi kan se alla bokningar, ändringar och avbokningar som registreras. Vänligen använd sunt förnuft så vi slipper införa avbokningsavgift för de som inte nyttjar sin bokning.

Vinterförvaring – De medlemmar som önskar vinterförvara flygplan, vagnar, bilar och båtar i våra hangarer ombedes anmäla sitt intresse till flyg(at)efk.nu. Det finns även ett begränsat antal platser i varmlokal.

Vänliga hälsningar

Andreas Lundéhn

Spread the love
 

Kommentarsdelen stängd.